ENKELE ERVARINGEN VAN ANDEREN MET ONS

Buitengewoon geweldig

Dag Caroline en Bram, nogmaals erg bedankt voor de fantastische dag die we bij jullie en mede door jullie hebben mogen beleven. Naast de prachtige locatie was ook de lunch, borrel, de film en al het ander buitengewoon geweldig. Hartelijk dank hiervoor.

Michael – Stichting Dichterbij

Mijn jaar is altijd helemaal rond…

“Elk jaar vier ik met een groep mannen ’terugkeer van het licht’ tijdens de Midwinterviering op Het Gunnen. Op de kortste dag en de langste nacht van het jaar neemt de zon het weer over en laten we het oude los. We treden nog één keer naar binnen en zoeken de verstilling in onszelf. In die stilte en onder het oppervlak zoekt het eerste groen alweer zijn weg naar het licht. De prachtige omgeving van de Mookerheide is daarbij een treffende katalysator. Caroline en Bram voelen dat perfect aan en zorgen voor verdieping met warme gastvrijheid, heerlijke gerechten en mooie wijnen. De mannen zorgen voor broederschap, persoonlijke en ontroerende verhalen. Mijn jaar is altijd helemaal rond als ik op Het Gunnen ben geweest.”

Hans

Uitmuntend gegeten

Een magische dag beleefd op het Gunnen. Carolien en Bram zijn gastvrouw en heer ten top! Uitmuntend gegeten en enorm genoten van het hartelijke welkom.

Sander

Persoonlijke benadering

Lieve Bram & Caroline. Nogmaals ontzettend bedankt voor het op fantastische wijze faciliteren van onze teamdag afgelopen donderdag: De mooie plek(ken), jullie benadering (het meedenken vooraf, juiste combinatie van én persoonlijk én niet te aanwezig, professioneel, gastvrij) en geweldige lunch / aangeklede borrel. We kijken er allemaal zeer positief op terug! Thx!

Karin

Bezielde plek in Mook 

Caroline en haar man Bram maken van” Het Gunnen” in Mook een waar paradijs van gastvrijheid, sfeer, kunst en genot. Op deze bezielde plek wordt zalig gekookt en schenkt Bram de meest voortreffelijke dranken die naadloos bij de gerechten aansluiten. Voor onze Midwinter Viering een jaarlijks hoogtepunt met waarachtige mannen onder elkaar.

Guido Spijk – www.mannenwerk.org

Smaakvolle aankleding en fijne gerechten

Een mooie omgeving om onze jaarlijkse vergadering te houden. Er werd rekening gehouden met de besproken wensen en vooral ook genoten van de smaakvolle aankleding en fijne gerechten bereidt door Caroline. Het was een vruchtbare dag!

Marjo

Verrassende wijnen

Wat een fantastische omgeving, ontvangst, overheerlijk eten, verrassende wijnen en last but not leest wat een lieve en gastvrije mensen Caroline en Bram een onvergetelijke belevenis. Met heel veel dank!

Gerard van Gorkum

Andere wereld

Op zaterdag 13 juni 2020 mochten wij met een groep van 11 familie en vrienden te gast zijn op landgoed “Het Gunnen” in Mook. We werden hartelijk ontvangen door onze gastvrouw Caroline de Witt. We kregen allereerst een whatsapp-wandeling over de Mookerheide aangeboden. Een indrukwekkend gebied waar we tijdens de wandeling van de natuur genoten.

Bij terugkomst werden we gastvrij ontvangen met een drankje en een hapje door Caroline en haar man Bram Vis. Voordat we gingen eten bekeken we een geweldige film van Bram waarin hij al zijn reisbelevenissen aan ons vertelde in een film van National Geographic nivo.

In de avond genoten we van een 4-gangen menu van topkwaliteit in de gigantische tuin van Bram en Caroline. We kijken terug op een geweldige dag met het echtpaar Bram en Caroline die de kunst van het gastheerschap verstaan en waar je je echt in een andere wereld waant!

Chris Keppel